În contextul epidemiei cu COVID-19, atelierele de educație financiară au fost mutate în online.

Educația continuă, așa că vă așteptăm în continuare să vă înscrieți: sunând la numărul de telefon 0725 772 255, de marți până vineri, în intervalul orar 10-18 sau folosind formularul online! Pentru că ne dorim să interacționăm cât mai mult pe parcursul atelierului numărul participanților este limitat.

ÎNSCRIE-TE!

DESPRE PROIECT

„Școala de bani pe roți" este mai mult decât cel mai extins proiect de educație financiară din România, este o experiență completă pe care o oferim copiilor, timp de o oră și jumătate, în urma căreia vor putea înțelege mai ușor concepte și noțiuni financiare, prin joc, fără să fie nevoiți să asculte definiții sau formule.

Având în vedere contextul actual, ne-am adaptat situației și am elaborat cele mai interesante și interactive joculețe prin intermediul cărora vom reuși și în 2020 să continuăm misiunea noastră de a aduce educația financiară cât mai aproape de elevi și de a forma, cu sprijinul trainerilor noștri, viitori adulți care pot lua decizii financiare chibzuite.

Te așteptăm cu drag să te înscrii și îți mulțumim că ești alături de noi!

Astfel, te invităm să îți înscrii mai jos copiii, elevii, nepoții, copiii prietenilor și ai colegilor în cel mai extins proiect de educație financiară din România. De asemenea, pentru adulții dornici să cunoască noțiunile financiare, există platofma www.scoaladebani.ro ,în cadrul căreia se pot înscrie și ei la ateliere.

Te așteptăm cu drag să te înscrii și îți mulțumim că ești alături de noi!

UN PROIECT
BCR

ÎN PARTENERIAT CU
Fundația Vodafone România BCR Leasing Scoala De Valori