25 octombrie 2017

Aproximativ 600 de copii au participat la atelierele gratuite de educație financiară organizate în Focșani

Între 10 și 22 octombrie, camionul FLiP a staționat în Focșani. Aproximativ 600 de copii au participat, pe parcursul celor două săptămâni la atelierele de educație financiară organizate în cel mai simpatic camion care plimbă programul Școala de bani pe roți prin toată țara.

Atelierele au fost primite de elevi cu entuziasm – atât de mare că o grupă întreagă de elevi a ales să poarte ii. Fiecare dintre elevii participanți a avut ocazia să descopere împreună cu trainerii ce se întâmplă în lumea atât de complexă a banilor.

„Din postura de trainer, cel mai tare lucru la FLiP, este că ai ocazia să le explici copiilor că nu contează cu ce informații au venit acolo, ci mai degrabă cu ce pleacă. Și anume, fiecare din ei are aceeași șansă să învețe ceva, într-un mediu în care trainerii nu lasă pe nimeni la o parte și fiecărui copil i se cere părerea. La final, toți pleacă cu aceleași informații, cu același zâmbet larg pe față și cu entuziasmul și curiozitatea de a învață mai mult din orice domeniu într-un mod altfel” – Andrei Nistor, trainer Școala de Valori.

Școala de bani pe roți s-a mutat în Bacău acum, orașul devenit în 2017 Capitala Tineretului din România.

UN PROIECT
BCR

ÎN PARTENERIAT CU
Fundația Vodafone România BCR Leasing Scoala De Valori