29 mai 2018

Copiii bistrițeni învață în camionul FLIP să fie responsabili cu banii

Sute de elevi din Bistrița și din împrejurimi, cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, au ocazia să se bucure gratuit de cel mai cool camion și de Școala de bani pe Roți – o serie de cursuri gratuite de educație financiară într-un camion special amenajat în acest scop care a poposit pe Pietonalul Liviu Rebreanu și va staționa aici până în 29 mai

Programul oferă cursuri gratuite de educație financiară și îi încurajează pe elevi să devină mici detectivi care descoperă, prin jocuri, cum circulă banii prin lume, cum să economisească și cum să gestioneze un buget.

Vom avea copii din toate şcolile din judeţul Bistriţa-Năsăud şi ei vor avea parte de o sesiune interactivă în care vor învăţa despre noţiuni şi concepte financiare prin joc. Totul va fi un joc pentru ei în care vor învăţa cum să administreze banii, bugetele familiilor şi bănuim că vor avea o viaţă mai bună şi vor fi mai atenţi cu banii lor. Noi aşteptăm cu drag să se înscrie toate şcolile. Este un proiect pe care noi l-am promovat şi prin intermediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud” a declarat Luciana Pop – director Grup Retail BCR Bistriţa.

UN PROIECT
BCR

ÎN PARTENERIAT CU
Fundația Vodafone România BCR Leasing Scoala De Valori