24 septembrie 2017

FLIP LA TULCEA

Camionul FLIP a ajuns în luna septembrie în Tulcea, un eveniment special pentru copii şi o acţiune de inovaţie în cultura financiară urbană şi rurală.

Au fost 10 zile pline în care copiii din Tulcea şi din zonele limitrofe au beneficiat gratuit de ateliere distractive din care au învătat noţiuni financiare de bază. Peste 650 de copii cu vârste între 7-14 ani au participat la atelierele de educaţie financiară şi au avut parte de o experienţă completă, în timpul căreia au înţeles concepte şi noţiuni financiare prin joc. Cifra indică nu doar interesul școlilor din Tulcea pentru actiune, dar şi faptul că, individual, mulţi părinţi şi-au înscris copiii la aceste cursuri pentru a-i educa şi pregăti de timpuriu pe cei mici pentru provocările pe care le vor întâmpina când vor fi mari. Copiii au fost foarte încântaţi de ateliere şi pe măsură ce au parcurs fiecare etapă din lumea banilor au învăţat că banii se câştigă greu şi se consumă uşor, că nu întotdeanuna preţul unui obiect este egal cu valoarea lui şi că fiecare dintre noi are un impact asupra economiei lumii prin deciziile pe care le luăm.

Printre participanţii la ateliere s-au aflat şi 35 de copii din Delta Dunării, din comunele Maliuc, Crişan, Mila 23 şi Partizani.

UN PROIECT
BCR

ÎN PARTENERIAT CU
Fundația Vodafone România BCR Leasing Scoala De Valori