20 iulie 2017

Școala de bani pe roți a ajuns la Constanța!

Pentru a fi mai aproape de voi în perioada vacanțelor, începând cu 20 iulie camionul FLIP s-a mutat pe litoral, unde va staționa până la finalul verii. Astfel, fie că ești constănțean, fie că ești într-o scurtă vacanță la mare, trebuie să le oferi copiilor tăi experiența celor mai cool ateliere interactive din Școala de bani pe roți!

Școala de bani pe roți este un program itinerant de educație financiară care oferă ateliere interactive tuturor celor care au între șapte și 14 ani, cu scopul de a-i învăța într-un mod distractiv despre felul în care circulă banii în economie și cum ar putea să economisească pentru a-și cumpăra exact ce îți doresc. Cursurile sunt gratuite și se desfășoară într-un camion transformat într-o sală de clasă originală în cadrul căreia copiii vor învăța prin joc diverse noțiuni financiare, fără să fie nevoiți să asculte definiții sau formule. La final celor 90 de minute de curs, copiii vor înțelege că banii se câștigă greu și se consumă ușor și că prețului unui obiect nu este egal întotdeauna cu valoarea acestuia.

Camionul FLIP va staționa în perioada 20 – 30 iulie la City Park Mall Constanța (parcarea dinspre lac) și între 31 iulie și 31 august la Hotel Perla, iar pentru participarea la ateliere gratuite părinții își pot înscrie copiii foarte ușor – accesând scoaladebani.majoritasdev.com sau printr-un telefon la 0725 772 255.

UN PROIECT
BCR

ÎN PARTENERIAT CU
Fundația Vodafone România BCR Leasing Scoala De Valori