23 aprilie 2018

Școala de Bani pe roți ajunge la Suceava

Camionul FLIP, Școala de bani pe Roți, cel mai extins program itinerant de educație financiară pentru copii ajunge la Suceava. Acolo, camionul FLiP se va afla pe strada Ștefan cel Mare nr. 31, în fața Sucursalei Județene BCR până pe 23 aprilie. Atelierele de educație financiară prin joacă se desfășoară zilnic, în intervalul orar 08:15 – 18:00, iar înscrierile sunt gratuite.

Școala de bani pe Roți este un proiect realizat în parteneriat cu BCR Leasing și Fundația Vodafone România, reprezentând o componentă a programului național de educație financiară al BCR – Școala de bani, care se adresează copiilor, adolescenților și adulților. În ultimul an, peste 1000 de angajați ai BCR au devenit, în mod voluntar, profesori de educație financiară și au oferit, până acum, unui număr de 20.000 de români workshop-uri de educație financiară, în cadrul proiectului Școala de bani – ore de educație financiară pentru adulți.

”Continuăm anul acesta misiunea noastră de a aduce educația financiară cât mai aproape de elevi și de a forma, cu sprijinul trainerilor noștri, viitori adulți care pot lua decizii financiare chibzuite. Programul Școala de bani pe roți a fost primit foarte bine anul trecut și avem încredere că orașele în care FLiP se va afla în 2018 vor avea aceeași deschidere către proiect. Continuăm traseul caravanei cu Suceava, unde abia așteptăm să facem cunoștință cu elevii pe care îi invităm la o călătorie antrenantă despre bani și valoarea lor”, a declarat Andreea Nicoleta Deliu, coordonatoarea proiectului Școala de bani.

UN PROIECT
BCR

ÎN PARTENERIAT CU
Fundația Vodafone România BCR Leasing Scoala De Valori