scoala de bani - bcr

EduFinFest 2023

Inteligență financiară se învață. Ca să fii pregătit, oriunde te duce drumul tău.

Noi, experții Școlii de Bani, te ajutăm să faci alegeri financiare inteligente când vine vorba de banii tăi și-ți oferim gratuit Harta independenței financiare – un instrument educațional de orientare în carieră și planificare financiară dezvoltat de psihoterapeuta Diana Stănculeanu. Poți descărca harta de mai jos pentru a afla cum să-ți stabilești obiective personale și financiare clare pentru viața de adult.

edu-fin-fest-2023

Mai poți descărca Harta Independenței financiare timp de

La început de drum apar cele mai multe întrebări, cele mai multe momente de confuzie, de îndoială. E momentul când ne-am dori să primim sprijin să luăm deciziile potrivite pentru noi. Momentul când începem să ne gândim la o carieră, când câștigăm primii noștri bani și vrem să știm cum să-i gestionăm pentru a obține ceea ce ne dorim pe termen scurt, dar mai ales lung. Pentru a mai domoli îndoielile și a-i ajuta pe tineri să pășească cu dreptul în viața profesională și financiară, le oferim gratuit Harta Independenței Financiare. Toți tinerii din România cu vârste între 16 și 24 de ani care descarcă harta, în perioada 11-24 aprilie, intră într-o tombolă cu premii.Lista câștigătorilor va fi publicată pe această pagină până la data de 31 mai 2023, iar premiile vor fi distribuite până la data de 30 iunie 2023.

Harta Independenței Financiare îți aduce premii

Cei care descarcă Harta Independenței Financiar primesc un dublu beneficiu: primesc sfaturi pentru carieră și planificare financiară, pentru a se pregăti de un start bun în viața de adult, și intră în același timp într-o tombolă cu premii, în urma căreia pot câștiga:
  • Un telefon mobil Apple iPhone 14 Plus
  • 3 perechi de căști Apple AirPods 3 (2022)
  • 2 trotinete electrice Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2
AcasăCursuriBugetProfil