scoala de bani - bcr

Despre Școala de Bani

Școala de Bani BCR este cel mai amplu program de educație financiară din România. Îți oferim o platformă educațională plină de resurse practice și instrumente care te ajută să îți gestionezi mai eficient banii. Vei învăța să-ți organizezi veniturile mai bine și să-ți îndeplinești obiectivele financiare, pentru a avea o viață mai bună.

despre-scoala-de-bani
misiunea-noastra-bcr

Misiunea

Am creat Școala de Bani pentru a crește nivelul de educație al românilor și a facilita accesul la informații utile, practice și actuale. Ele sunt un fundament solid pentru alegeri financiare mai bune, care să te ajute să devii independent financiar. Îți vom fi alături pe parcursul călătoriei tale în lumea banilor prin cele mai bune cursuri practice, sfaturi și lecții interactive.

misiunea-noastra-bcr

Viziunea

Pentru că majorității românilor le lipsesc noțiunile de bază necesare administrării bugetului, Școala de Bani își propune să producă o schimbare pozitivă în viețile celor interesați să învețe cum să aibă grijă de banii lor. Ai nevoie de îndrumare? Găsești aici toate informațiile necesare pentru a lua cele mai bune decizii legate de banii tăi, cu efecte pozitive asupra bugetului tău.

Testimoniale

Ce spun participanții noștri?

Eforturile specialiștilor platformei Școala de Bani au dat, deja, roade, iar mărturiile cursanților noștri sunt imboldul perfect de a continua drumul educației financiare.

user-testimonial-avatar
Acest curs m-a ajutat să-mi organizez mai bine bugetul personal, să-mi fac o listă cu obiective și un plan de acțiune prin care să le ating. Mi s-a parut foarte util și îl recomand cu încredere celor care vor să aibă o relație mai bună cu banii lor.

Claudia Zamfirescu

AcasăCursuriBugetProfil