scoala de bani - bcr

Parteneri

Școala de Bani este un proiect de educație financiară creat de BCR, însă dezvoltarea și extinderea lui nu ar fi fost posibilă fără contribuția valoroasă a partenerilor noștri. Le mulțumim așadar pentru susținere și sperăm ca împreună să ajutăm cât mai mulți oameni să facă alegeri financiare inteligente!

scoala-de-bani
scoala-de-valori

Antreprenor, Learning Architect & Consultant în educație

Educația oferă oamenilor puterea de autodepășire. Această forță îi face pe cei mari să fie inovativi, să se reinventeze și să acceseze resursele viitorului, în timp ce, pe cei mai tineri îi ajută să exploreze și să experimenteze, să înțeleagă realitatea din jurul lor și să gândească în perspectivă.
Silvia este un consultant experimentat, pasionată de educația prin inovatie. Cu peste 25 de ani de experiență de lucru, s-a dovedit a fi capabilă să proiecteze și să livreze ateliere interactive, programe de învățare de înaltă calitate și initiative de schimbare personală dar și organizațională. Traiectoria profesională a Silviei îmbină ingenios experiența practică în inginerie, managementul resurselor umane, antreprenoriatul în educație și crearea de programe de educație digitală.
Silvia este pasionată de neuroștiință și psihologie. Are propria afacere din 2006 (Disruptive Thinking), este creatorul conceptului SEIF Școala de Bani (pentru BCR), este președintele Școlii de Valori (ONG în domeniul educațional) și membru în Consiliul Director al Viitor Plus (ONG în domeniul sustenabilității de mediu).
scoala-de-valori

Școala de Valori

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.
Cu ajutorul partenerilor de la Școala de Valori și a trainerilor pe care ei îi formează implementăm proiectul FLIP-Școala de Bani pe Roți prin care îi învățăm pe elevii cu vârsta între 7 și 14 ani concepte și noțiuni financiare, prin joc și învățare experiențială, ajutându-i să înțeleagă de ce e important să folosim banii cu responsabilitate.
AcasăCursuriBugetProfil