scoala de bani - bcr
/Blog/Aplicațiile de gestionare a bugetului: asistentul tău financiar/

Aplicațiile de gestionare a bugetului: asistentul tău financiar

În ziua de azi găsești un asistent virtual pentru orice, chiar și pentru gestionarea portofelului tău. Atunci când reușești să vezi clar fiecare ban cheltuit, poate să îți fie mult mai ușor să-ți gestionezi bugetul și îți poți anticipa mai bine viitoarele cheltuieli. Mai mult, dacă ți-ai setat un obiectiv pentru care vrei să îți monitorizezi progresul financiar, un asistent virtual în buzunarul tău poate fi vocea în plus de care aveai nevoie ca să îți duci planurile la bun sfârșit.

Iată mai jos câteva dintre aplicațiile disponibile acum:

Monefy

Monefy este o aplicație dedicată gestionării banilor, pentru utilizatorii Android și iOS. Aplicația are o serie de funcții care te pot ajuta să îți urmărești cu succes cheltuielile. Pentru fiecare lună, zi, săptămână sau un alt interval de timp, îți poți urmări cheltuielile pentru fiecare categorie: îmbrăcăminte, mâncare, mașină, divertisment și multe altele. În plus, cu ajutorul aplicației vei putea vedea cât la sută din bugetul tău este consumat de acea cheltuială, astfel încât să-i înțelegi impactul și să îți fie mai ușor să îl gestionezi.

Money Manager

Dacă memoria vizuală este aliatul tău de încredere atunci când ești pus în fața unor decizii, atunci, când vine vorba de bani, aplicația Money Manager îți poate fi de folos. Pe lângă datele introduse de tine, aplicația vine și cu o reprezentare grafică a informațiilor pe care le introduci. În aceeași aplicație ai și un calculator prin care să îți calculezi facturile. Toate instrumentele de care ai nevoie sunt la un loc, pentru ca tu să îți gestionezi bugetul într-un mod simplu și organizat.

Spending Tracker

Dacă vrei ca aplicația ta să fie și mai detaliată, orientează-te spre Spending Tracker. În aplicație ai, pe lângă secțiunea de cheltuieli, și una separată despre tranzacții”. În plus, pe aceeași aplicație poți gestiona mai multe conturi de bani. 

Pe Școala de Bani te așteaptă și acolo propriul tău calculator financiar, prin care să-ți observi cheltuielile, să îți setezi obiectivele și să ți le urmărești. Accesează-l aici, completează-ți profilul dacă încă nu ai făcut-o, și continuă-ți organizat călătoria spre planurile tale.

AcasăCursuriBugetProfil