scoala de bani - bcr

Curs de Inteligență financiară pentru copii

Inteligența financiară se formează încă din primii ani de viață. Întreaga percepție despre bani pleacă din copilărie și ne va influența deciziile financiare pe tot parcursul vieții. Prin cursul de Inteligență financiară pentru copii aducem mai aproape de cei mici concepte și termeni financiari. Un mediu prietenos, în care educația și joaca își dau mâna și îi ajută pe copii să fie mai inteligenți financiar.

scoala-de-bani
despre-curs

Despre curs

Ce sunt banii, unde sunt ei făcuți, de ce trebuie să economisim și cât putem cheltui? Toate întrebările copiilor au acum un răspuns. Profesorul Wello, expertul tău când vine vorba despre obiceiuri sănătoase și prietenii Itsy și Bitsy, care ne propun jocuri interesante despre bani prezintă Cursul de inteligență financiară pentru copii.
Cursul este împărțit în două secțiuni: una pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani și una pentru adolescenți cu vârsta între 11 și 14 ani care vor să învețe mai multe despre bani și despre ce comportament trebuie să adopte în privința lor. Navigând printre capitolele cursului, ei vor învăța despre primele monede, scopul trocului și de ce nu se mai practică astăzi, cum pot câștiga bani, cum își pot planifica bugetul personal și vor primi la fiecare lecție câte o provocare pe care trebuie să o descopere singuri.
AcasăCursuriBugetProfil