scoala de bani - bcr

Cursul de Mindfulness financiar

Mindfulness-ul este starea de ancorare în prezent, de acceptare, de asumare. Principiile de mindfulness, aplicate în felul în care ne construim relația cu banii, ne vor ajuta să înțelegem mai bine propriile gânduri și să facem alegeri financiare inteligente. Prin lecții prietenoase și exerciții pline de profunzime, cursul creat împreună cu psihologul clinician Gáspár György te ajută să devii blând și bun cu tine, și loial obiectivelor financiare.

scoala-de-bani
misiunea-noastra-bcr

Despre curs

E greu să fii zen când te gândești la bani, nu-i așa? Ce-ai zice dacă acea parte a vieții tale care te îngrijorează frecvent s-ar transforma într-una care îți permite să fii relaxat și să abordezi celelalte aspecte de zi cu zi cu mai multă lejeritate?

Pe cât de simple pe atât de utile, tehnicile de mindfulness deschid calea către o înțelegere sinceră asupra propriei experiențe. Starea de mindfulness e ca un mușchi pe care îl antrenezi constant ce îți permite să numești și să îmblânzești emoțiile trăite, în loc să fii copleșit de ele.

Prin lecții prietenoase și exerciții pline de profunzime, cursul te va ajuta să scapi din capcanele emoționale cauzate de bani și să dobândești starea de bine necesară pentru alegeri finaciare inteligente.

Ce conține cursul?

Etapa 1

21 de pași

Pași simpli și ușor de parcurs prin care vei învăța să devii blând și bun cu tine și loial obiectivelor financiare.

Etapa 2

Exerciții

Te vor ajuta să îți întelegi mai bine emoțiile, să le accepți și să le gestionezi.

Testimoniale

Ce spun participanții noștri?

Eforturile specialiștilor platformei Școala de Bani au dat, deja, roade, iar mărturiile cursanților noștri sunt imboldul perfect de a continua drumul educației financiare.

user-testimonial-avatar
Acest curs m-a ajutat să-mi organizez mai bine bugetul personal, să-mi fac o listă cu obiective și un plan de acțiune prin care să le ating. Mi s-a parut foarte util și îl recomand cu încredere celor care vor să aibă o relație mai bună cu banii lor.

Claudia Zamfirescu

BCR Școala de Bani

Cel mai amplu program gratuit de educație financiară din România

Vei descoperi o resursă online plină de soluții legate de organizarea veniturilor. Vei afla pe larg ce semnificație au deciziile financiare pentru bunăstarea fiecăruia și vei avea posibilitatea să pui în practică cele învățate săptămână de săptămână.

Planificare financiară și control asupra finanțelor tale

O privire de ansamblu a bugetului tău te va ajuta să îţi monitorizezi cheltuielile.

Sfaturi & trucuri de economisire care funcționează

Disciplina financiară poate fi dificilă. Descoperă latura motivantă a educaţiei financiare.

Gratuit

Iţi punem la dispoziţie o platformă smart și relevantă care te ajută să-ţi monitorizezi veniturile, economiile și cheltuielile.

Sigur

Știm cât de delicat este să vorbești despre bani. Cu noi, datele tale sunt mereu în siguranţă.

Relevant

Îţi oferim informaţii pertinente despre economii și investiţii pentru un viitor liniștit pe plan financiar.

Învață să fii blând și bun cu tine și responsabil financiar

AcasăCursuriBugetProfil