scoala de bani - bcr

LifeLab ajunge în toată țara

LifeLab este un proiect educațional care aduce în sălile de clasă noțiuni de educație financiară, la toate materiile de la toate ciclurile de învățământ.

scoala-de-bani
Național

Profesorii de azi formează adulții de mâine. Ajută-i să descopere educația financiară.

Un profesor nu este doar un profesor pentru o meserie sau două, este un profesor de viață, iar pentru asta este necesar să învețe elevii despre bani. Înscrie-te pe ȘcoalaDeBani.ro, descarcă materialele educaționale adaptate fiecărei materii și vino alături de noi în misiunea de a crea o Românie inteligentă financiar.

Ce este LifeLab National?

Alături de experți și profesori am dezvoltat peste 300 de materiale educaționale, unde noțiunile financiare sunt îmbinate cu toate disciplinele de bază predate la școală. Acum, aceste resurse sunt disponibile pentru a fi utilizate la clasă de către orice profesor care dorește să contribuie la viitorul elevilor săi.
Ce este LifeLab National?
Competiția: LifeLab National

Competiția: LifeLab National premiază profesorii care utilizează resursele de educație financiară la materiile pe care le predau.

Pentru a te înscrie, trebuie doar să-ți creezi un cont pe platforma Școala de Bani, să descarci materialele educaționale potrivite pentru materia pe care o predai și să le aplici la clasă. Realizează fotografii sau video la ora pe care o predai și urcă fișierele pe un link de transfer. Apoi, lasă-ne datele, o mică descriere despre cum a decurs ora și link-ul de transfer unde se găsesc pozele. Vezi regulamentul concursului.
Concursul LifeLab Național s-a încheiat.Le mulțumim tuturor celor care au participat! Câștigătorii vor fi contactați până la finalul lunii iulie 2024.
AcasăCursuriBugetProfil