scoala de bani - bcr
bcr

Toți avem dreptul să fim
mai inteligenți cu banii

Am atins, împreună cu tine, un prag important: 1.000.000 de români educați financiar. Iar pentru asta, îți mulțumim și ție!

În același timp, te rugăm să ne rămâi alături și să ne ajuți să introducem educația financiară în materiile predate la școală, semnând petiția de mai jos.

scoala-de-bani

Educație financiară la fiecare materie predată la școală? Profesorii au puterea de a modela generații întregi, iar prin proiectul LifeLab, elevii lor dobândesc noțiuni de #EduFin, învață cum să ia decizii financiare înțelepte și exersează munca în echipă.

Această petiție înseamnă o șansă în plus, pentru toți elevii din România, de a beneficia de educație financiară interdisciplinară.

au semnat petiția

Semnează și tu petiția

și susține introducerea elementelor de educație financiară în materiile de la școală.

Folosim datele acestea pentru a avea o evidență a persoanelor semnatare, pentru a evita semnările multiple de la aceeași adresă de email și pentru a putea dovedi că petiția noastră beneficiază de susținere. Lista semnatarilor nu va fi făcută publică, dar poate fi transmisă instituțiilor publice, pentru a dovedi că numărul de semnatari este real.

Dacă vrei să îți retragi susținerea pentru această petiție, iar datele tale să fie șterse din listă, scrie-ne la adresa scoaladebani@bcr.ro.

În orice caz, după 3 ani de la închiderea petiției, datele vor fi anonimizate (ștergem numele și emailul, dar păstrăm numărul total de semnatari).

Cum facem asta?

Cum facem asta?

  • Printr-o serie de materiale educaționale special dezvoltate pentru fiecare ciclu de învățare, de experți. Noțiunile financiare sunt îmbinate cu toate disciplinele de bază predate la școală.

  • Prin traininguri de educație financiară și metode de predare pentru profesori, susținute de experți educaționali și traineri din cadrul Școlii de Bani.

  • Mentorat cu experți educaționali, pe tot parcursul proiectului.

Rezultate

  • În anul școlar 2022-2023 am realizat un proiect pilot în 2 școli din România.

  • 50 de profesori și 1.200 de elevi implicați în pilot.

  • Creșterea cunoștințelor financiare ale elevilor din ciclul gimnazial cu 19% și ale elevilor din ciclul liceal cu 15%.

Rezultate
AcasăCursuriBugetProfil